Μιχελογιαννάκης:«Καταψηφίζω το ασφαλιστικό-Δεν είναι αυτοί υπουργοί εάν μας φέρνουν τέτοια πράγματα!»

mixelogianna

Θα καταψηφίσει το ασφαλιστικό αν δεν γίνουν δραστικές εκλογές και δεν θα είναι ο μόνος, όπως δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, αφού θεωρεί ότι πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που θερίζει αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες.

Χαιρέτισε τον αγώνα των αγροτών και τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, βάλλοντας κατά των κυβερνητικών στελεχών με την φράση:«Δεν είναι αυτοί υπουργοί εάν μας φέρνουν τέτοια πράγματα!».

"Δυστυχώς μια σειρά από ζητήματα μας έχουν κάνει να χάσουμε το αξιακό μας πλεονέκτημα. Χάνουμε και το αντιμνημονιακό μας κοστούμι, τι θα γίνουμε στο τέλος;", αναρωτήθηκε, κάτι που επανέλαβε και σε σημερινές του δηλώσεις, στον ΑΝΤ1.

«Δεν ψηφίζω το ασφαλιστικό και το αγροτικό έτσι όπως είναι, όσο αφορά το κομμάτι εισφορών σε ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες και δεν θα είμαι ο μόνος».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Ξεκίνησε η υποβολή από χθες - Όλες οι αλλαγές

Δείτε όλες τις αλλαγές που αφορούν τις φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2023 Ξεκίνησε …