81 προσλήψεις αναπληρωτών Ειδικής Εκπαίδευσης

NIPIAGOGIO
11 νέες προσλήψεις αναπληρωτών ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στις ειδικότητες ΠΕ60.50 και ΠΕ70 για την Ειδική Εκπαίδευση, στο πλαίσιο της εξατομικευμένης στήριξης ενώ οι 70 για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) ή/και των Τμημάτων Ένταξης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης πρόσληψης για ανάληψη υπηρεσίαςαπό τη Δευτέρα 25 έως και την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 και θα τοποθετηθούν με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής όπου προσλήφθηκαν μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.
Οι πίνακες με τα ονόματα των προσλαμβανόμενων είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου www.minedu.gov.gr
Ο συνολικός αριθμός των προσλήψεων ανέρχεται σε 81 με τις 12 εξ αυτών να αφορούν την ειδικότητα των Νηπιαγωγών Ειδικής Αγωγής – ΠΕ60.50 και οι 69 τους δασκάλους – ΠΕ70.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στη Μητρόπολη Αθηνών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

«Νόμιζα ότι θα είχατε ήδη φύγει για διακοπές» είπε ο πρωθυπουργός στους δημοσιογράφους στην είσοδο …