ΔΩΡΕΑΝ οφθαλμολογικός έλεγχος

mati
Στην ενημέρωση και πρόληψη σοβαρών παθήσεων που προκαλούν σταδιακή ή και μόνιμη απώλεια όρασης, αποσκοπεί η πρωτοβουλία του δωρεάν οφθαλμολογικού ελέγχου έλεγχο, που θα διενεργηθεί,   στις 27 και 28 Ιανουαρίου στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών (Ριζάρη 2), από το Ελληνικό Κολλέγιο Οφθαλμολογίας.
Το διήμερο αυτό θα γίνονται:
1. Προληπτικός Διαθλαστικός έλεγχος για διαθλαστικές ανωμαλίες (μυωπία, αστιγματισμός, υπερμετρωπία, στραβισμός, διαβήτης).
2. Προληπτικός έλεγχος για καταρράκτη.
3. Τοπογραφική απεικόνιση κερατοειδούς για έλεγχο Κερατόκωνου.
4. διάγνωση Γλαυκώματος με προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα (OCT-HRT).
5. Έλεγχος με οπτική τομογραφία της Ωχράς Κηλίδας για ηλικιακή εκφύλιση, διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια και υαλοειδοωχρική έλξη.
Στο χώρο θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα ιατρεία με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, όπου θα διενεργούνται οφθαλμολογικές εξετάσεις από ιατρούς του Κολλεγίου, προς όλους τους ενδιαφερόμενους, χωρίς καμία απολύτως χρέωση.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Οκτάωρη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, για το ν/σ με το νέο δικαστικό χάρτη

Στη συνεδρίαση, παρόντες ήταν 20 αρμόδιοι εξωκοινοβουολευτικοί φορείς, οι οποίοι είχαν κληθεί για να εκφράσουν …