Η απογοήτευση καρναβαλίστριας...από την...Τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού

καρναβαλι

Πάγωσε η καρναβαλική μου καρδιά, από την "ποιότητα" των κρουστών της Ειρήνης που "πλημμύρισε" την πλατεία Γεωργίου και που μόνο Καρναβάλι σε διάθεση δεν θύμιζε, γιατί "καρναβάλι" από την ειρωνική και χλευαστική σημασία, ήταν σίγουρα.
Κάποιοι μάλλον ξέχασαν ότι στο Πατρινό Καρναβάλι, δεν περνάς μουσικά πολιτικά μηνύματα, δεν ενώνεις μουσικές του κόσμου, αλλά κρατάς το κέφι αμείωτο και τον κόσμο σου έτοιμο για χορό, για γλέντι, για ξεφάντωμα.
Αυτό είναι το Πατρινό Καρναβάλι....

Η ευκαιρία να ξεφύγεις από την καθημερινότητα....Όχι να πέσεις πιο βαθιά στην θλίψη, στην ανάλυση και στην πολιτική κρίση και αξιολόγηση....

Αυτό δηλαδή περιμέναμε με μία εβδομάδα καθυστέρηση στην τελετή Έναρξης;
Μουσικούς ντυμένους με γούνες που θύμιζαν αρκούδες;....
Μοναδική στιγμή που θύμισε Πατρινό Καρναβάλι η ρίψη των πυροτεχνημάτων.....

Έχουμε δει και έχουμε ζήσει Τελετές Έναρξης για κλάματα, αλλά αυτή παίρνει το Χρυσό Βραβείο....
Συγχαρητήρια λοιπόν, σε όσους επέλεξαν, ψήφισαν, ενέκριναν και κάλεσαν τους Πατρινούς σε αυτή την εκδήλωση που κατά την γνώμη μου δεν είχε προηγούμενο.....

Κρίμα που πάγωσα...Σωματικά...αλλά κυρίως στην καρναβαλική μου καρδιά!!!
Κωνσταντίνα Παλαιολόγου

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Survivor 2024: «Στην κόψη του ξυραφιού» οι σχέσεις Περπατάρη και Ταλαδιανού

«Για να το είπα, σαν βλάκας θα έκανε», σχολίασε ο Περπατάρης Σε οριακό επίπεδο έχει …