Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ζητά Γεωπόνο ΠΕ

elga-620x320
Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου τμήμα Αμπέλου Λαχανοκομίας, Ανθοκομίας και Φυτοπροστασίας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΑ εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικά πρόσωπα, για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου με τίτλο «Studies on the susceptidility of Tuta absoluta to novel and diamide insecticides, το οποίο χρηματοδοτείται από την εταιρία Bayer AG. Ενδιαφέρεται για την υποβολή πρότασης προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου Φυσικό πρόσωπο, Πτυχιούχο Γεωπονίας ΠΕ, ελεύθερο επαγγελματία για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών - ανάπτυξη φυτών, - ανάπτυξη πληθυσμώνTuta absoluta, - διενέργεια βιοδοκιμών με τις μεθόδους που αναφέρονται στην σχετική σύμβαση με την εταιρία Bayer CropScience AG. - αξιολόγηση και μερική επεξεργασία των αποτελεσμάτων.
Απαιτούμενα Προσόντα
1) Πτυχίο Γεωπόνου ΠΕ
2) Πιστοποιημένη καλή γνώση Αγγλικών
3) Πιστοποιημένη γνώση χρήσης Η/Υ και διαδικτυακών εφαρμογών
4) Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άρρενες υποψηφίους).
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Αντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή ελλείψει ταυτότητας, φωτοαντίγραφο των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου).
2. Αντίγραφα των τίτλων σπουδών. Εφόσον αυτά έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή απαιτείται: πιστοποιητικό αναγνώρισης ή επικυρωμένο φωτοαντίγραφο από το Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π) ή πράξη αναγνώρισης από το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α, για την ισοτιμία του τίτλου, που να έχει εκδοθεί μέχρι και την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.
3. Αντίγραφο πιστοποιητικού απόδειξης ξένης γλώσσας.
4. Αντίγραφο πιστοποιητικού απόδειξης γνώσης χρήσης Η/Υ και διαδικτυακών εφαρμογών
5. Αντίγραφο πιστοποιητικού εκπλήρωσης στρατιωτικών υποχρεώσεων (για τους άρρενες υποψηφίους)
6. Δικαιολογητικά για την απόδειξη της εργασιακής εμπειρίας (συμβάσεις, βεβαιώσεις κ.λπ. από όπου να προκύπτει το χρονικό διάστημα και το αντικείμενο απασχόλησης).
7. Αντίγραφο της άδειας άσκησης επαγγέλματος,
8. Βιογραφικό σημείωμα (σύντομο).
9. Οποιαδήποτε έγγραφα πιστοποιούν το τυχόν επιστημονικό έργο.
10. Υπεύθυνη Δήλωση, ότι σε πιθανή επιλογή για την αριθμ. 54/22-01-2016 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος δεν θα συντρέχουν οι απαγορεύσεις της παραγράφου 1 και 4, του άρθρου 5, καθώς και της παραγράφου 1, του άρθρου 6 του π.δ. 164/2004.

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
α) στα γραφεία του Ινστιτούτου οδός Καστοριάς 32 Α Μέσα Κατσαμπά 71307 Ηράκλειο και β) στο Δήμο Ηρακλείου και θα αναρτηθεί α) στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και
β) στις ιστοσελίδες του ΕΛ.Γ.Ο-ΔΗΜΗΤΡΑ, www.elgo.gr και www.nagref.gr.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βόλτα με το ποδήλατο έκανε ο Κ. Μητσοτάκης και η Μαρέβα– «Βοηθάει και στη χώνεψη», γράφει

Σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το τραπέζι του Πάσχα αναφέρει πως έκανε …