Τραυματισμός εργαζόμενου στον ΕΟΠΠΥ

EOPPY-LOGO

Υπάλληλος του ΕΟΠΠΥ τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας στην υπηρεσία του, από την κατάρρευση των εκατοντάδων κουτιών που υπήρχαν στο σημείο, λόγω έλλειψης αποθηκευτικού χώρου!
Πρόκειται για γυναίκα, που στην προσπάθεια της να πάρει ένα φάκελο που ήταν αποθηκευμένος σε μία από τις εκατοντάδες κούτες που βρίσκονται στοιβαγμένες στα γραφεία του οργανισμού, είδε μέσα σε δευτερόλεπτα οι κούτες να καταρρέουν και να την "εξαφανίζουν" στην κυριολεξία.
Αυτό το ατύχημα ήταν το κερασάκι στην τούρτα για το υπόλοιπο προσωπικό, που το πρωί της Δευτέρας απάντησε με κατάληψη των γραφείων του Οργανισμού στην Αχαρνών, προειδοποιώντας ότι αν δεν βρεθεί λύση, θα επανέλθουν.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος: Δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας

Ο βουλευτής, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, προσήλθε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων Παράσταση …