18 οι θέσεις εργασίας στη ΔΕΥΑ Κοζάνης

-ERGASIA-jobs-growth

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαοκτώ (18) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 1 ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤEΣ (Για εργασίες λειτουργίας και συντήρησης αντλιοστασίων, δεξαμενών και βιολογικού καθαρισμού)
  • 2 ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤEΣ (Για εργασίες τηλεθέρμανσης)
  • 8 ΔΕ ΒΟΗΘΟΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
  • 2 ΔΕ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ
  • 2 ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
  • 1 ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ι. Μικρού 1 τ.κ. 50132 Κοζάνη, απευθύνοντάς την στη Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης, υπόψη κ. Νικολάου Νικόλαου ή Λιάπη Βασιλικής (τηλ. επικοινωνίας: 2461051516).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …