«Μπαϊπάς» εγκεφάλου από "συμβασιούχο" γιατρό δημόσιου νοσοκομείου!

xeirourgeio

Αποτελεί κορυφή στην ιατρική, παραμένει στο δημόσιο σύστημα υγείας, ενώ θα μπορούσε να κατέχει μία από τις καλύτερες θέσεις στο εξωτερικό, προχώρησε σε εγχείριση«Μπαϊπάς» εγκεφάλου και το τραγικό είναι ότι αυτό τον επιστήμονα, η Ελλάδα τον έχει προσλάβει ως συμβασιούχο!!!

Ο λόγος για το νευροχειρουργό Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη, ο οποίος από το 2011 που βρίσκεται στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης πραγματοποίησε σειρά δύσκολων επεμβάσεων που ποτέ, επίσης, δεν πραγματοποιήθηκαν σε ένα σε νησιωτικό περιφερειακό νοσοκομείο σαν αυτό της Μυτιλήνης.

Αυτός ο γιατρός, ο συμβασιούχος, πραγματοποίησε με επιτυχία μία πολύ δύσκολη επέμβαση για την αιμάτωση εγκεφάλου, το μπαϊπάς εγκεφάλου, στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, σε 60χρονο ασθενή, ο οποίος έχει επιστρέψει υγιής στο σπίτι του.

Μοναδικό ελπιδοφόρο για τη χώρα που διαθέτει τέτοιου επιπέδου επιστήμονα, είναι πως έχει την αμέριστη βοήθεια από τη διοίκηση του νοσοκομείου, για την προμήθεια υλικών και την οργάνωση των χειρουργείων για τέτοια δύσκολα περιστατικά.

Αν περίμενε το Υπουργείο Υγείας, ίσως να μην ήταν ακόμη συμβασιούχος!!!!!!!!

.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κεφαλογιάννης για Μπελέρη: Μάχεται με όπλα του την αλήθεια για τον τόπο του

«Μία σαθρή και έωλη κατηγορία, μία άδικη απόφαση τον κρατά παράνομα στις φυλακές» δήλωσε ο …