Πιάνουν τα στυλό της εξέτασης οι απορριπτόμενοι μαθητές των ΕΠΑΛ

exetaseis
Να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σχετικά με τα αναφερόμενα στο Άρθρο 1 της με αριθμό 173771/Δ4/02-11-2015 (Β΄ 2403) Υ.Α., δηλαδή στην διενέργεια εξετάσεων των απορριπτόμενων μαθητών οι οποίοι το σχολικό έτος 2014−2015 ή και τα προηγούμενα έτη φοίτησαν στις ειδικότητες που λειτούργησαν στη Γ’ τάξη ημερήσιου Επαγγελματικού Λυκείου (του Ν. 3475/2006) συμπεριλαμβανομένης και της ειδικότητας «Γραφικών Τεχνών» του «Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών» καθώς και των τριών ειδικοτήτων του τομέα «Υγείας και Πρόνοιας» της Δ’ τάξης Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου (του Ν. 3475/2006) και έχουν απορριφθεί λόγω ανεπαρκούς φοίτησης, ενημερώνει το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με έγγραφό του προς τα Επαγγελματικά Λύκεια.
Τα αποτελέσματα να εκδοθούν έως 17 Φεβρουαρίου 2016. Θα ακολουθήσουν οδηγίες από το myschool για θέματα σχετικά με τα ανωτέρω.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: «Είμαι και για ηγέτης και για μπύρες- Θέλω να κυβερνήσω δύο τετραετίες»

Όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην εφ΄όλης της ύλης συνέντευξή του στον Alpha. Oι …