Κλιμακώνει με νέα 48ωρη Παρασκευή-Σάββατο η ΠΝΟ

 pnoo
Με καινούργια 48ωρη απεργία από τις 6 σήμερα το πρωί της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου, έως τις 6 το πρωί της Κυριακής 31 Ιανουαρίου, κλιμακώνουν οι ναυτικοί, έχοντας την εντολή 14 ναυτεργατικών σωματείων, που το βράδυ του Σαββάτου θα συνεδριάσουν εκ νέου.

Οι ναυτικοί που ετοιμάζονται και για την 24ωρη γενική απεργία της 4ης Φεβρουαρίου, στην οποία  θα δώσουν δυναμικό παρόν, σε νέα ανακοίνωσή τους ζητούν την απόσυρση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό, τονίζοντας ότι λόγω ιδιαιτερότητας του ναυτικού επαγγέλματος δεν μπορεί να γίνει η ένταξη του ΝΑΤ στο ΕΦΚΑ.

Στο μεταξύ, η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών στηρίζοντας τις κινητοποιήσεις της ΠΝΟ αποφάσισε δύο 4ωρες στάσεις εργασίας. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί σήμερα από τις 06:00 έως 10:00 το πρωί και η δεύτερη αύριο Σάββατο την ίδια ώρα.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Θέλουμε να κυβερνήσουμε καλύτερα για το καλό όλου του κόσμου

Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία παρατήρησε πως κυβερνά πέντε χρόνια τώρα και δεν μπορεί ακόμα να …