Άνοιξαν προσωρινά τα λιμάνια-Νέα 48ωρη της ΠΝΟ

gaslog-ploio
Με νέα 48ωρη απεργία την επόμενη Πέμπτη και Παρασκευή 4 και 5 Φεβρουαρίου, θα συνεχίσουν  οι ναυτικοί τις κινητοποιήσεις τους, μετά την απόφαση που έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, ανακοινώνοντας την προσωρινή αναστολή των απεργιών της, κυρίως για ολιγοήμερη εξυπηρέτηση των νησιών, που είχαν απομονωθεί.
 για
Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου θα συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και θα κλιμακώσει και την επομένη με 24ωρη απεργία.
Παράλληλα κατέστησε σαφές πως το τι μπορεί να κάνει θα φανεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο μόλις τολμήσει να φέρει στη βουλή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, για το οποίο ζητά εκ νέου την απόσυρσή του κατηγορώντας την κυβέρνηση για «αδιάλλακτη και ανυποχώρητη θέση».
Πάντως από τις 6 το πρωί τα πλοία αναχωρούν κανονικά για όλους τους προορισμούς.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Live η συνέντευξη Μητσοτάκη στην ΕΡΤ

Τώρα δικαιώνεται η στάση μας, γιατί βλέπαμε τι γινόταν, βλέπαμε τον εθνικιστικό παροξυσμό του VMRO, …