Αριστερός πρώιμος αναχωρητισμός...

syriza banner ΣΥΡΙΖΑ

"Ότι σπέρνεις, αυτό θερίζεις! Και η ιστορία επαναλαμβάνεται, μόνο που οι "θύτες" του τότε, είναι τα "θύματα" του τώρα...!"

Αυτό αναφέρει στο αναλυτικό άρθρο ο  Γιώργος Νούτσος, μέλος του 15μελούς Συμβουλίου Αιρετών της Γραμματείας Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ, το οποίο ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα και σας το μεταφέρουμε αυτούσιο.

"Ο Τσίπρας ποτέ δεν θα μπορούσε να φανταστεί, πως όταν σαν αντιπολίτευση κατακεραύνωνε την τότε κυβέρνηση, συντάσσονταν με τις πλέον ακραίες διεκδικήσεις όλων των κοινωνικών ομάδων, κατηγορούσε συλλήβδην τους πάντες ως προδότες και γερμανοτσολιάδες, εναγκαλιζόταν τους παρακρατικούς κι έβαζε φωτιές στα πεζοδρόμια, υπεραμύνονταν της Εθνικής μας αυτοτέλειας και ανεξαρτησίας, εκστομίζοντας πύρινους ανατρεπτικούς λόγους, πως θά ‘ρχονταν στιγμή που θα βίωνε ακριβώς τις ίδιες καταστάσεις, που ο ίδιος χωρίς αιδώ, σύνεση και λογική υποδαύλιζε και κινητοποιούσε...!
Έφτασε μόνο μια ισχυρή κινητοποίηση, αυτή των αγροτών, που χτες δεν επέτρεψαν με την παρουσία τους στον υπουργό Γεωργίας να εγκαινιάσει την Agrotica, και βγήκαν τα αριστερά παπαγαλάκια να μιλήσουν για κατευθυνόμενες από τη Νέα Δημοκρατία ενέργειες...!
Είναι τρομοκρατημένοι, άφρονες, εγκεφαλικά στάσιμοι, ανίκανοι να δουν με σύνεση και να αξιολογήσουν τι τεκταίνεται γύρω τους!
Η επίσπευση της αναχώρησής τους λειτούργει νευροπαραλυτικά...
Αδυνατούν και να αξιολογήσουν και να δράσουν.
Η επίκληση του "ταξικού αντίπαλου δέους", είναι η ύστατη προσπάθεια να ανασύρουν από το παρελθόν, τα «κόκκινα σπαθιά», σε μια προσπάθεια να συστήσουν μέσα από τις γελοίες και νευροσπαστικές καταγγελίες τους, μια νέα άτυπη "προοδευτική" μόχλευση της κοινωνίας, επισείοντας τον μπαμπούλα της κακής δεξιάς...!
Πόσο βαθιά νυχτωμένοι είναι μέσα στο φόβο, την αμάθεια και τις κολλημένες καταβολές τους...!
Μακάρι να είχε η ΝΔ τη δύναμη να επιβάλλει κοινωνικές ανατροπές... Θα τους είχαμε εξωπετάξει μια ώρα αρχύτερα! Δεν το ‘χει όμως. Ποτέ δεν το είχε και είναι αυτός ένας από τους λόγους που για χρόνια πολλά αποχαιρέτησε την εξουσία...!
Ας αφήσουν λοιπόν τις βλακώδεις καταγγελίες κι ας κοιτάξουν πώς, έστω και την ύστατη ώρα θα μπορούσαν να φάνουν χρήσιμοι στη χωρά και στην κοινωνία…!
Αν και θεωρώ, πως δεν έχουμε τίποτα πια απολύτως να περιμένουμε από τους αριστερούς ολετήρες μας...!
Τέλος έργου....!"

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η απάντηση του Βελόπουλου στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι «η δήλωση του Αρχιεπισκόπου …