Ενοίκιο, δάνειο και λογαριασμούς ΔΕΚΟ, καλύπτει το πρόγραμμα "Κοινωνικής Κατοικίας"

kleinei-i-sumfwnia-gia-ta-kokkina-daneia.w_hr

Νοικοκυριά Ελλήνων με ανήλικα παιδιά που έχουν υποστεί μείωση στο εισόδημά τους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ικανοποιήσουν βασικές καθημερινές ανάγκες και να συσσωρεύουν οφειλές λόγω των οποίων απειλείται η κατοικία τους, ικανοποιεί και ανακουφίζει το πρόγραμμα "Κοινωνικής Κατοικίας", της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Praksis, που υλοποιείται από τον Μάρτιο του 2012 με χρηματοδότη το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Η ομάδα του προγράμματος, η οποία αποτελείται από κοινωνικούς επιστήμονες, εργασιακούς συμβούλους, χρηματοπιστωτικό σύμβουλο και νομικό πλαισιώνει την προσπάθεια της κάθε οικογένειας ξεχωριστά και είναι υπεύθυνη για την ενδυνάμωση των ενήλικων μελών του κάθε νοικοκυριού μέσα από την εργασιακή συμβουλευτική ώστε να διευρύνουν τον ορίζοντα αναζήτησης εργασίας και να ανακτήσουν την αυτονομία τους.

Τα αιτήματα των ενδιαφερομένων για να ενταχθούν στο πρόγραμμα, γίνονται δεκτά από τον Ιανουάριο του 2016, ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Praksis (www.praksis.gr), είτε τηλεφωνικά στο 2105205200 για την Αθήνα και στο 2310502777 για τη Θεσσαλονίκη.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγνωση καιρού για την Μεγάλη Εβδομάδα

Την πρόγνωση του καιρού μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο έκανε ο μετεωρολόγος του ΕΡΤNews, κ. …