Έτοιμοι για όλα οι αγρότες των Τεμπών

agrotes-temp

Νέα κλιμάκωση των κινητοποιήσεών του αποφάσισε το πιο σκληρό αγροτικό μπλόκο των Τεμπών, δίνοντας εντολή στους συλλόγους που το απαρτίζουν να συσκεφθούν και να λάβουν τις οριστικές αποφάσεις από κοινού το πρωί της Δευτέρας, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο, ακόμα και της καθόδου στην Αθήνα.

Στη συνέχεια η συντονιστική επιτροπή θα συσκεφθεί εκ νέου για να εξετάσει το αίτημα που έχει τεθεί από αρκετούς αγρότες, για την συγκρότηση διακομματικής επιτροπής στη Βουλή, η οποία θα εξετάσει υπό την παρουσία τους τα αιτήματα τους.

Δεν παρέλειψαν όμως να ξεκαθαρίσουν ότι αν δεν ικανοποιηθούν από την κυβέρνηση, θα νιώσει πολύ κοντά την αναπνοή τους, γιατί αυτή την φορά δεν θα γυρίσουν στην βάση τους νικημένοι.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν, τονίζουν επίσης:

"Καταδικάζουμε οποιαδήποτε ενέργεια για συνάντηση με τον πρωθυπουργό πριν λάβουμε όλοι μας συγκεκριμένες απαντήσεις.

Καλούμε τόσο τους βουλευτές όσο και τα κόμματα της αντιπολίτευσης να τοποθετηθούν επί των αιτημάτων μας και εμείς στις επόμενες ημέρες θα κοινοποιήσουμε την επιχειρηματολογία και τα αιτήματα τους στην κυβέρνηση."

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

«Σαφάρι» ελέγχων από την ΑΑΔΕ το καλοκαίρι σε όλη τη χώρα

Σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο της ΑΑΔΕ, για το σύνολο του τρέχοντος έτους επιδιώκεται η …