Ερωτηματικά για το θάνατο από φωτιά του 8χρονου στην Πάτρα(VIDEO)(ΝΕΟ)

ities_fotia_tempo24.gr_

Νεότερη Ενημέρωση 12.58

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής, για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας στην Πάτρα, όπου από την φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στις Εργατικές κατοικίας της Λεύκας, ένα αγοράκι μόλις 8 ετών αποτεφρώθηκε πριν προλάβουν να το βοηθήσουν οι πυροσβέστες ή οι δικοί του.
Το 8χρονο αγγελούδι ήταν κωφάλαλο και δεν μπόρεσε να ακούσει τις κραυγές να βγει έξω, αν και πληθαίνουν τα ερωτηματικά που δεν αντέδρασε μόνο του, όταν είδε αν είδε τους καπνούς.
Στη σορό του θα διενεργηθεί νεκροψία, ελπίζοντας να δοθούν οι κρίσιμες απαντήσεις για το θάνατό του.

Αρχική Ενημέρωση 01.39

Ένα οκτάχρονο παιδί με ειδικά προβλήματα, έχασε με βίαιο τρόπο την ζωή του στην Πάτρα, στις εργατικές κατοικίες της Λεύκας, όταν κάηκε ζωντανό....
Στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν μέσα ο οκτάχρονος μαζί με τον παππού, την γιαγιά και την αδελφή του, εκδηλώθηκε πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε η γιαγιά του οκτάχρονου, ήσαν μαζί στην κουζίνα και αφού το τάισε, τον άφησε να πάει στον υπολογιστή.

patragiagia_757264868

Όμως, σύμφωνα με την ίδια, μέσα σε περίπου πέντε λεπτά το σπίτι γέμισε καπνούς και δεν μπορούσαν να μπουν στο δωμάτιο, που ήταν το παιδί.
Ο παππούς του παιδιού προσπαθώντας να μπει στο δωμάτιο του οκτάχρονου υπέστη εγκαύματα και έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο.
Όταν έφτασαν οι πυροσβέστες και μπήκαν στο βρήκαν απανθρακωμένο το μικρό αγόρι και τραυματισμένο τον παππού, που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Απαιτούνται απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα για τη διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ

H γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη υποστηρίζει ότι το υπουργείο Εσωτερικών …