Ψηφίστε (ΕΔΩ) για να πάρουν το Νόμπελ Ειρήνης οι ήρωες του Αιγαίου!

nobel22

Ο αρχικός στόχος της εκστρατείας ήταν να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 500.000 υπογραφές υπέρ της υποψηφιότητας για το Νόμπελ Ειρήνης των Ελλήνων που υποδέχονται, συχνά με αυτοθυσία, τους πρόσφυγες στα νησιά του Αιγαίου. Ωστόσο, η υποστήριξη που βρήκε η προσπάθεια ήταν τόσο ενθουσιώδης, ώστε ήδη από τα ξημερώματα της Κυριακής, οι υπογραφές ξεπέρασαν το μισό εκατομμύριο και ο νέος στόχος είναι να φτάσουν τις 600.000.

Η καμπάνια της συλλογής υπογραφών λήγει τα μεσάνυχτα της Κυριακής και η ανταπόκριση είναι τεράστια, καθώς ο πρώτος στόχος κατακτήθηκε και ο επόμενος είναι το ρεκόρ. Όσο περισσότερες υπογραφές, τόσο πιο ισχυρή θα είναι η πρόταση της υποψηφιότητας υπέρ των Ελλήνων ηρώων.

Το αίτημα της καμπάνιας διατυπώνεται ως εξής: Ζητάμε να απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους κατοίκους και εθελοντές των νησιών του Αιγαίου που άνοιξαν την αγκαλιά τους στους πρόσφυγες και έστειλαν μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που άγγιξε όλο τον πλανήτη.

Ψήφισε κι εσύ τώρα για τους Ήρωες του Αιγαίου.

https://secure.avaaz.org/el/nobel_to_greek_islanders/?slideshow

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ειδική αργία διατραπεζικών συναλλαγών στο ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα την 1η Μαΐου

Τα καταστήματα των τραπεζών θα παραμείνουν ανοιχτά, καθόσον η 1η Μαΐου θα είναι εργάσιμη. Ωστόσο, …