Κουτσούμπας: Πρέπει να νεκρώσουν τα πάντα την Πέμπτη στην Ελλάδα

κουτσουμπασ
Την καθολική συμμετοχή των Ελλήνων σε όποια παράταξη και αν ανήκουν στην απεργία της προσεχούς Πέμπτης, με το σκεπτικό, ότι ο λαός έχει την απόλυτη δύναμη, αρκεί να το καταλάβει και να στηριχτεί σε αυτή, ζήτησε ο  γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, με την ακόλουθη δήλωσή του:
«Την Πέμπτη 4 Φλεβάρη, πρέπει να νεκρώσουν τα πάντα. Τα εργοστάσια, τα μαγαζιά, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα σχολεία, οι υπηρεσίες, τα γιαπιά. Κανείς να μην πάει στη δουλειά, συμμετέχοντας στην πανελλαδική - πανεργατική απεργία.
Την ίδια ώρα, να γεμίσουν οι δρόμοι των μεγάλων πόλεων, με εργάτες, άνεργους, αυτοαπασχολούμενους, νέους και νέες, γυναίκες των λαϊκών οικογενειών.
Να πυκνώσουν τα μπλόκα της αγροτιάς σε όλους τους εθνικούς και επαρχιακούς δρόμους της χώρας.
Μόνον έτσι θα μπορέσει να πιεστεί, θα αναγκαστεί η κυβέρνηση να πάρει πίσω το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο - έκτρωμα».
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επιστολή Χαρίτση στον Μητσοτάκη για ΛΑΡΚΟ

«Η ιδιωτικοποίηση μιας τέτοιας βαριάς βιομηχανίας, με ιδιαίτερη στρατηγική σημασία για την ελληνική οικονομία, με …