Ρωμανιάς: Κατεδαφίζονται στα 507 ευρώ οι συντάξεις

ROMANIAS

Μόλις στα 500 ευρώ θα πέσουν οι συντάξεις για όσους υποβάλλουν αίτηση συνταξιοδότησης μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού, όπως κατήγγειλε ο πρώην γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργος Ρωμανιάς, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι όσα λέει για το αντίθετο είναι απλώς "παραμύθια."
Χαρακτηριστικά μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, επεσήμανε ότι:
«Η κοινωνία έχει κατέβει στους δρόμους όχι για αυτά που θα φέρει το ΔΝΤ, αλλά για αυτά που έχει προτείνει η κυβέρνηση. Οι μειώσεις θα είναι κατεδαφιστικές. Αυτά που λέγονται ότι δεν μειώνονται οι συντάξεις είναι παραμύθια.
Όποιος κάνει αίτηση συνταξιοδότησης μετά την ψήφιση αυτού του νόμου, είτε είναι δικηγόρος, όποιας κατηγορίας μισθωτός, αγρότης, όλοι, με βάση αυτό το προσχέδιο που έχει δώσει η κυβέρνηση στη δημοσιότητα θα δει την σύνταξή του να κατεδαφίζεται.
Να αναφέρω ένα παράδειγμα. Ένας που έχει 1000 ευρώ συντάξιμες αποδοχές και 42 χρόνια δουλειάς, θα πάρει σύνταξη ανταποδοτική 507 ευρώ. Με τα τωρινά δεδομένα θα έπαιρνε 700 – 750».

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τουρκία: Μπούμεραγκ το πάγωμα εξαγωγών στο Ισραήλ;

Αιφνιδίασε τους Τούρκους εμπόρους η απόφαση Ερντογάν να παγώσει τις εξαγωγές προς το Ισραήλ. Τώρα …