Προσωπικό ζητά το Δίκτυο Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης

νοσηλευτης

Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (διάρκειας από την ημερομηνία πρόσληψης έως τις 30/6/2016), οκτώ (8) ατόμων για την υλοποίηση του έργου «Επιστημονική Εταιρεία για την Κοινωνική Συνοχή & Ανάπτυξη _ Δίκτυο Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης στους Δήμους Μεταμόρφωσης, Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, Ηρακλείου Αττικής & Λυκόβρυσης – Πεύκης».

Η πράξη με τίτλο «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ _ ΔΙΚΤΥΟ ΔΟΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΠΕΥΚΗΣ», χρηματοδοτείται από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης Και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Το έργο «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ _ ΔΙΚΤΥΟ ΔΟΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΠΕΥΚΗΣ», υλοποιείται στα πλαίσια συνεργασίας της ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ με το ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΠΕΥΚΗΣ, ως Συμπράττοντες Φορείς. Στο πλαίσιο του προγράμματος θα προσληφθούν οκτώ άτομα ως εξής:

  • 1 ΠΕ / ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
  • 1 ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ
  • 1 ΠΕ / ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
  • 1 ΠΕ / ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
  • 1ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
  • 1 ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
  • 2 ΠΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ
  • 2 ΒΟΗΘΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ
  • 1 ΠΕ / ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

Υποβολή Αιτήσεων

Το διάστημα υποβολής των αιτήσεων ορίζεται σε 15 ημερολογιακές ημέρες ήτοι από τις 28/1/2016 έως τις 11/02/2016. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν σχετική «ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» και να προσκομίσουν αυτήν με τα αναγκαία δικαιολογητικά και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση: Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία:

«ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Κλεισόβης 12,

Αθήνα Τ.Κ. 106 77

(τηλ. επικοινωνίας: 210-3303060).

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ο «γρίφος» με την ψήφο των Σπαρτιατών - Το πιθανότερο σενάριο

Τι προβληματίζει τους συνταγματολόγους - Το μεγάλο ζητούμενο να μην αλλοιωθεί το αποτέλεσμα των εθνικών …