Λαοθάλασσα διαδηλωτών από την ένωση των πορειών ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΠΑΜΕ(ΦΩΤΟ)

ΑΠΕΡΓΙΑ

Οργή Θεού φωνή Λαού, έλεγε μία γνωστή Ελληνική παροιμία και σήμερα η οργή εκφράστηκε από το στόμα του Λαού, που μετά το πρωτοφανές όλοι μαζικά, χωρίς ταξικές, οικονομικές, επαγγελματικές διαφοροποιήσεις, είτε είναι εργάτες, είτε αγρότες, είτε επιστήμονες, αγκαλιάστηκαν και διαδήλωσαν μαζί, σημειώθηκε μία ακόμα πρωτοτυπία.
Η ένωση των πορειών ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΠΑΜΕ, έξω από τη βουλή, όπου φάνηκε το μεγαλείο της μαζικότερης συγκέντρωσης όλων των τελευταίων δεκαετιών......

Τα Συνδικάτα μιλούν για 70 χιλιάδες πολίτες που βγήκαν στην Αθήνα στους δρόμους, άσχετα με το ποια συγκέντρωση επέλεξαν. Από την άλλη πλευρά η αστυνομία, ανακοίνωσε ότι στην πορεία του ΠΑΜΕ, συμμετείχαν περίπου 25.000 άτομα με τους πρώτους υπολογισμούς και σε αυτή της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ 15.000, ενώ 5.000 ήσαν οι συγκεντρωμένοι στο Μουσείο. 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αύξηση του παγκόσμιου ΑΕΠ κατά 7% σε μία 10ετία λόγω επενδύσεων στην AI βλέπει ο ΟΟΣΑ

Έρευνες εκτιμούν ότι η παγκόσμια αγορά της ΑΙ, που περιλαμβάνει το hardware, το software και …