Διάλογος στη βουλή με τις κοινωνικές ομάδες για το ασφαλιστικό

Bouli26115sk

Ακρόαση και διάλογος στη βουλή, με τους επαγγελματικούς φορείς που πλήττονται από τα κυβερνητικά σχέδια για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, πρότεινε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, με την σύγκλιση των αρμόδιων κοινοβουλευτικών επιτροπών, στις οποίες θα κληθούν οι εκπρόσωποι όλων των επαγγελματικών φορέων για να συζητήσουν, αυτά τα δύο "καυτά" ζητήματα.

«Από την δική σας την πλευρά θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι η συζήτηση θα ξεκινήσει από μηδενική βάση. Από την πλευρά της κυβέρνησης μπορεί να εξηγηθεί ότι η συζήτηση γίνεται στην βάση ενός συγκεκριμένου πλαισίου. Σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει να γίνει ουσιαστικός διάλογος για να μην αισθάνεται κανείς ότι βρίσκεται σε ομηρία», δήλωσε στους εκπροσώπους της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ και  των αγροτών, στην συνάντηση που είχε μαζί τους, την ημέρα της απεργίας.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ: Αυξημένο επίδομα σε 59.000 μητέρες – Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή

Οι 58.912 γυναίκες που γέννησαν εντός του 2023 και έχουν λάβει ήδη το πλήρες ποσό …