Ούτε κουνούπι χωρίς έλεγχο στο εξής από την Ηρώδου Αττικού(VIDEO&ΦΩΤΟ)

majimoy

Εάν θέλετε στο εξής να περπατήσετε και να μετακινηθείτε από την οδό Ηρώδου Αττικού και να θαυμάσετε το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο Πατρινός παρέδωσε στο κράτος, σας ενημερώνουμε ότι θα περνάτε από σωματικό έλεγχο και Face control!!!

Η απόφαση ελήφθη μετά τα απανωτά περιστατικά μέσα σε μερικές ώρες, το πρωί της Παρασκευής, όπου η ασφάλεια της πρωθυπουργικής κατοικίας πιάστηκε αρκετές φορές στον ύπνο και ενοχλήθηκε ο πρωθυπουργός.....

Την αρχή έκαναν δέκα αστυνομικοί που με πλακάτ διαμαρτυρήθηκαν έξω από το Μαξίμου, για περίπου 20 λεπτά έως ότου τους απομακρύνουν οι συνάδελφοί τους.(Βλέπε σχετικό ρεπορτάζ στο ergasianews.gr-Αστυνομικοί ξεγέλασαν τους αστυνομικούς του Μαξίμου!

Λίγο αργότερα, η φρουρά του Μέγαρου Μαξίμουμ βρέθηκε και πάλι προ δυσάρεστης εκπλήξεως όταν  τρεις γυναίκαν πήγαν έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Αλέξη Τσίπρα. Εκείνη την ώρα, ήταν μέσα ο πρωθυπουργός, ο οποίος είχε συσκέψεις για το Ασφαλιστικό και επίσημες επισκέψεις.

Και μην ξεχνάμε ότι προ δεκαημέρου, το Μαξίμου είχε και πάλι εκτεθεί από μία κότα, που πέταξε σε αυτό γνωστή ακτιβίστρια... .(Βλέπε σχετικό ρεπορτάζ στο ergasianews.gr-Αλανιάρα ή όχι η κότα που παραβίασε το Μαξίμου; Γνωστή η ιδιοκτήτριά της)

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνέντευξη Ερντογάν στην Καθημερινή πριν τη συνάντηση με Μητσοτάκη

«Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε ότι η ειρήνη και …