Σταθάκης: Είναι συνεννοήσιμοι στο κουαρτέτο

tsakalotos-stathakhs-2

Στις 11 το πρωί της Παρασκευής θα συναντηθούν εκ νέου οι αρμόδιοι Έλληνες υπουργοί με το κουαρτέτο, με σκοπό την αποτίμηση της πρώτης φάσης των διαπραγματεύσεων, αφού θα συνεχιστεί η επόμενη φάση με την επιστροφή των μελών του που αναχωρούν την Παρασκευή, για να ενημερώσουν τους ανωτέρους τους.

Ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, δήλωσε πως:

«Θεωρώ ότι είναι συνεννοήσιμοι. Θα δοθεί νέα παράταση, με υπουργική απόφαση, για όσους δεν πρόλαβαν να συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά για να υπαχθούν στο νόμο Κατσέλη. Η προθεσμία θα είναι άνω των 45 ημερών και θα αφορά όσους υπέβαλαν αίτημα μέχρι και τις 31/12/2015. Είμαι αισιόδοξος ότι τα χρονοδιαγράμματα βγαίνουν και πως αρκούν δύο εβδομάδες, από την επιστροφή του κουαρτέτου, ώστε να κλείσει η αξιολόγηση, παρά το διπλό μπλόκο Κομισιόν-ΔΝΤ στην Αθήνα.»

Το κουαρτέτο θα επιστρέψει μετά το Eurogroup σε δέκα ημέρες, για την δεύτερη και τελική φάση της αξιολόγησης.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κινεζική διαδικτυακή πλατφόρμα Temu. Ασφάλεια καταναλωτών

17 Ευρωπαϊκές Ενώσεις Καταναλωτών[1]- μέλη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καταναλωτών (BEUC)- μεταξύ των οποίων και η …