Δύο προσλήψεις από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας

jobb

Ένα Στέλεχος Πληροφορικής και μία Γραμματέα Διοίκησης, ενδιαφέρεται να προσλάβει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Αιτήσεις
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν έως τις 8 Φεβρουαρίου αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα συνοδευόμενο από επιστολή στην οποία να εκθέτουν τους λόγους για τους οποίους θεωρούν ότι είναι κατάλληλοι για τη θέση. Οι αιτήσεις πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο e-mail: hfsf@bostonhamilton.com με την ένδειξη «Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας», αναγράφοντας οπωσδήποτε τον κωδικό θέσης. Περισσότερες πληροφορίες στο e-mail: info@bostonhamilton.com και στο www.hfsf.gr

Οι υποψήφιοι για τη θέση του Στελέχους Πληροφορικής (Κωδικός θέσης ΣΤΠ) θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ελληνικού ή αλλοδαπού ΑΕΙ σε σχετικό τομέα (Computer Science, Engineer), τουλάχιστον τριετή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, εμπειρία σε λειτουργικά και τεχνολογίες της Microsoft, εμπειρία στην εγκατάσταση και διαχείριση δικτυακών συσκευών Cisco, καθώς και σε εργαλεία και διαδικασίες τήρησης αντιγράφων ασφαλείας, γνώση πρακτικών και εφαρμογών ασφαλείας πληροφοριών και άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Για τη θέση της Γραμματέως (Κωδικός ΓΓΔ) απαιτείται προϋπηρεσία τουλάχιστον 10 ετών σε αντίστοιχη θέση, κατά προτίμηση στον χρηματοπιστωτικό τομέα, άριστες δεξιότητες επικοινωνίας (γραπτές και προφορικές), πολύ καλή χρήση MS Office: Outlook, Word, PowerPoint και Excel και εμπειρία στην οργάνωση - διοίκηση γραφείου.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κατρίνης: Με υψηλό αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντα του τομεάρχη Εθνικής Άμυνας του ΠΑΣΟΚ

«Ο τομέας της άμυνας της χώρας δεν προσφέρεται για ασκήσεις εξυπηρέτησης κομματικών σκοπιμοτήτων», ανέφερε ο …