Ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς παρουσία καμερών(ΦΩΤΟ)

οπλα

Τα επεισόδια, που έλαβαν χώρα το βράδυ της Δευτέρας σε κεντρική οδική αρτηρία του Χονγκ Κονγκ ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και πλανόδιους πωλητές fishball, αποτύπωσε καρέ-καρέ ο φωτογραφικός του SCMP.COM.

Η κατάσταση γρήγορα ξέφυγε, αφού ενεπλάκησαν και άλλοι με αποτέλεσμα να υπάρχουν τουλάχιστον 44 τραυματίες. Αστυνομικός, μάλιστα, τράβηξε ακόμα και το υπηρεσιακό του περίστροφο, να ρίξει, μάλιστα, δυο προειδοποιητικές βολές και τις αρχές να προχωρούν στη σύλληψη πολλών ατόμων.

Μάλιστα, μίλησε στα ΜΜΕ και υποστήριξε πως «έριξα, διότι πολύ διαδηλωτές και συμμετέχοντες στα επεισόδια έκαναν επίθεση με βαριά αντικείμενα σε συναδέλφους μου και κινδύνεψαν ζωές, δεν είχα επιλογή, έπρεπε να προστατέψω τους συναδέλφους μου».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα δημοσκόπηση της Pulse για την πολιτική κατάσταση

Νέα δημοσκόπηση της Pulse για την πολιτική κατάσταση για λογαριασμό του ΣΚΑΪ καταγράφει την άποψη …