Περίθαλψη ανασφάλιστων μόνο με το ΑΜΚΑ

nosokomeio1
Την Τετάρτη στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής θα συζητηθεί το νομοσχέδιο για την ελεύθερη πρόσβαση ανασφάλιστων πολιτών στις δημόσιες μονάδες υγείας, προκειμένου να εισηγηθεί υπέρ της πρότασης του υπουργείου υγείας, για την εξυπηρέτηση και την απρόσκοπτη περίθαλψη των ανασφάλιστων, από το δημόσιο σύστημα υγείας, μόνο με την προσκόμιση του ΑΜΚΑ τους.
Mε την ρύθμιση αυτή, όσοι έχουν βιβλιάριο απορίας θα μπορούν να προμηθεύονται τα φάρμακά τους και από τα ιδιωτικά φαρμακεία, με το ίδιο ποσοστό συμμετοχής με τους ασφαλισμένους στα φάρμακα και συγχρόνως θα έχουν την άνεση να νοσηλεύονται και να πραγματοποιούν εξετάσεις στα δημόσια νοσοκομεία.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Άνοιξε η συζήτηση για διεξαγωγή debate και στον ΣΥΡΙΖΑ

Βουλευτές και στελέχη που βρίσκονται στην πλευρά των «87» τοποθετούνται συνεχώς υπέρ μια τηλεμαχίας - …