Συλλέγουμε αποδείξεις μέχρι τον ερχομό των ηλεκτρονικών!

apodeixeis

Και το 2016 θα συλλέγουμε και θα αποθηκεύουμε τις αποδείξεις, τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσουν να εμφανίζονται οι ηλεκτρονικές, όπως εξήγησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, αφού από εκείνη τη στιγμή και μετά και μόνο για όσους πληρώνουν με πλαστικό χρήμα, οι αποδείξεις θα είναι περιττές, καθώς όλα θα καταγράφονται από τις τράπεζες.

Απομένει η δημοσίευση της σχετικής διάταξης και η Ελλάδα θα αρχίσει το "χτίσιμο" του αφορολόγητου, σύμφωνα με τον Αλεξιάδη.
«Σε σχέση με τις αποδείξεις του 2016, σε όσες περιπτώσεις έχουμε αφορολόγητο, οι φορολογούμενοι πρέπει να μαζέψουν αποδείξεις. Θα έρθει διάταξη για τα θέματα του αφορολόγητου, που θα συνδέει το αφορολόγητο με αποδείξεις, χωρίς να κρατά ο φορολογούμενος τις αποδείξεις, θα υπάρχει σύνδεση με την τράπεζα. Αυτό θα ισχύσει μόλις έρθει η διάταξη, στην οποία θα ξεκαθαρίζεται και ποιες δαπάνες θα δικαιολογούνται».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

DW: H υπόθεση Μπελέρη και οι ελληνοαλβανικές σχέσεις

Η ελληνική μειονότητα χαιρετίζει την υποψηφιότητα Μπελέρη - Τι αλλάζει στις σχέσεις Ελλάδας-Αλβανίας Η Νέα Δημοκρατία …