Aποτελέσματα προγράμματος κατάρτισης ξεναγών του ΠΑΜΑΚ

job-cv-001-369x246
Με απόφαση του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, έγινε η ανακοίνωση των μορίων για τους υποψηφίους που έκαναν αίτηση για το Ταχύρρυθμο Πρόγραμμα Κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού που θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας από 29 Φεβρουαρίου έως 13 Μαΐου 2016 ανακοίνωσε το Υπουργείο Τουρισμού.
Λόγω τεχνικού προβλήματος στην ιστοσελίδα www.mintour.edu.gr, ο πίνακας με τον αριθμό των μορίων των υποψηφίων αναρτάται:
α) στην ιστοσελίδα του ΕΟΤ www.gnto.gr και
β) στην ιστοσελίδα www.uom.gr του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Ο πίνακας με τον αριθμό των μορίων των υποψηφίων θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.mintour.edu.gr αμέσως μόλις αποκατασταθεί το τεχνικό πρόβλημα. Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα ένστασης επί του αριθμού μορίων που έλαβε.
Η ένσταση υποβάλλεται από την Πέμπτη 11/2/2016 έως και την Δευτέρα 15/2/2016, είτε αυτοπροσώπως στο Πρωτόκολλο του πρώην Υπουργείου Τουρισμού, Λ. Αμαλίας 12, 10557 Αθήνα, με αποδέκτη το τμήμα Ανωτέρων Σχολών και Σχολών Ξεναγών της Διεύθυνσης Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, είτε μέσω fax (210 3736185).
Η εκδίκαση των εντάσεων θα γίνει από την τριμελή επιτροπή που συγκροτήθηκε με την υπ’ αριθμ. 1115/21-1-2016 (ΑΔΑ: 7ΧΑ74653Ο7-7Κ5).
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γκιουλέρ: «Θα ήμασταν… ευχαριστημένοι εάν η Ελλάδα αποκτούσε F-35»

Επίδειξη αδιαλλαξίας για το κυπριακό από τον Γιασάρ Γκιουλέρ: «Στην Κύπρο επικρατεί ειρήνη εδώ και …