Το Διάγγελμα Τσίπρα για το αγροτικό-Απέρριψαν την πρόταση οι αγρότες(VIDEO)(ΝΕΟ)

tsipras_agrotes__article

Νεότερη Ενημέρωση 10 Φεβ 2016 @ 14:24

Να προσέλθουν στο τραπέζι του διαλόγου για να συζητήσουν σοβαρά για το ασφαλιστικό κάλεσε τους αγρότες ο πρωθυπουργός στο διάγγελμά του από την συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, όπου επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση, για την στάση που κρατά στο ζήτημα, λέγοντας μεταξύ άλλων:
«Το τελευταίο 24ωρο σε ένα ρεσιτάλ ανευθυνότητας, η αντιπολίτευση ζητά να αποσύρουμε την πρότασή μας για το ασφαλιστικό, αδιαφορώντας για το πότε θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, αδιαφορώντας για το πότε θα ξεκινήσει η συζήτηση για το χρέος».
Από την πλευρά τους οι αγρότες κατεβαίνουν στην Αθήνα την Παρασκευή, απορρίπτοντας την πρωθυπουργική πρόταση για διάλογο.

Αρχική Ενημέρωση 9 Φεβ 2016 @ 23:28

Νέες προτάσεις για το αγροτικό, σε μία προσπάθεια να επαναφέρει την ομαλότητα και να ανοίξουν οι δρόμοι, ενόψει της καθόδου των αγροτών στην Αθήνα, θα καταθέσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο υπουργικό συμβούλιο, που συγκαλείται το πρωί της Τετάρτης στις 10.30 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σκοπός του είναι να συζητηθούν οι νομοθετικές παρεμβάσεις που έχει μπροστά της η κυβέρνησης και παράλληλα να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας με τον αγροτικό κόσμο, που φέρεται αποφασισμένος να δυσκολέψει την κυβέρνηση.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φώφη Γεννηματά: Το μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από τον θάνατο της

Η Φώφη Γεννηματά άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου 2021 …