Επεκτείνουν την αποχή τους οι δημόσιοι υπάλληλοι από τις επιτροπές

dimosio_new_madata_520325832

Μέχρι την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, να συνεχιστεί η απεργία–αποχή όλων των δημοσίων υπαλλήλων από τη συμμετοχή τους στα συμβούλια και τις επιτροπές του Δημοσίου (προμηθειών, προγραμματισμού, αρχιτεκτονικού ελέγχου, έργων και μελετών, δημοπράτησης κτλ.).

"Η Εκτελεστική Επιτροπή επαναλαμβάνει την αντίθεσή της στο ασφαλιστικό σχέδιο της κυβέρνησης που, όπως αναφέρει, επιφέρει μειώσεις των κυρίων και επικουρικών συντάξεων, ενοποίηση των Ταμείων σε ένα υπερ-Ταμείο «χωρίς τον απαιτούμενο σχεδιασμό», ενώ βάζει τα θεμέλια για τη μετατροπή του αλληλέγγυου αναδιανεμητικού Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης σε ανταποδοτικό και μακροπρόθεσμα σε πλήρως κεφαλαιοποιητικό", όπως εξηγεί στην σχετική της ανακοίνωση.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ευρωεκλογές 2024: Βίντεο κατά της παραπληροφόρησης από την Κομισιόν

Οι συστάσεις της Κομισιόν σε βίντεό της κατά της παραπληροφόρησης ενόψει των ευρωεκλογών 2024 Βίντεο, …