Πανεπιστήμιο ζητά Επιστημονικό και Διοικητικό προσωπικό

00-ΕΡΓΑΣΙΑ-EGRG0007

Για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου με κωδικό 5153 και τίτλο: «Έλεγχος και Διαχείριση Ολοκλήρωσης Έργων Προγραμματικής Περιόδου ΕΣΠΑ 2007-2013/ Προετοιμασία έναρξης και Διαχείρισης Έργων νέας Προγραμματικής Περιόδου ΕΣΠΑ 2014-2020 – Horizon» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθ. Μαμούρη Ζήση, ζητούνται άτομα για την επιστημονική διοικητική και οικονομική υποστήριξη του έργου. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από τα έσοδα του ΕΛΚΕ που προκύπτουν από τη διαχείριση των ερευνητικών προγραμμάτων.

Η παρούσα πρόσκληση ενδιαφέροντος γίνεται βάσει της Κ.Υ.Α.679/1996 (ΦΕΚ Β’ 826), όπως ισχύει σήμερα, και του Οδηγού Χρηματοδότησης και Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η χρονική διάρκεια του φυσικού αντικειμένου του έργου ορίζεται από την υπογραφή της σύμβασης έως και 31.12.2020. Η σύμβαση που θα υπογραφεί με το Π.Θ./ΕΛΚΕ θα είναι σύμβαση μίσθωσης έργου.

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες να μελετήσουν τη σύντομη περιγραφή του έργου (βλ. Παράρτημα Ι), να λάβουν υπόψη τα προσόντα που απαιτούνται για τη συγκεκριμένη ειδικότητα όπως περιγράφονται παρακάτω και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας Πρόταση (βλ. Παράρτημα ΙΙ), την οποία καταθέτουν ή αποστέλλουν ταχυδρομικώς μαζί με αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα όπου θα επισυνάπτονται απλά αντίγραφα πτυχίων, δικαιολογητικών, βεβαιώσεων, συστατικών επιστολών και οτιδήποτε άλλο κρίνεται σκόπιμο κατά την κρίση των υποψήφιων προς απόδειξη των προσόντων τους στην παρακάτω διεύθυνση:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Π.Θ.

Γιαννιτσών & Λαχανά – Συγκρότημα Τσαλαπάτα

Τ.Κ. 383 34 (Γραφείο Πρωτοκόλλου)

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής ορίζεται σε 10 ημέρες από την ανάρτηση της παρούσας και το αργότερο έως και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 14:00. Εμπρόθεσμες θεωρούνται οι προτάσεις που θα παραληφθούν από το Πρωτόκολλο της Γραμματείας του ΕΛΚΕ μέχρι την παραπάνω οριζόμενη ημερομηνία και ώρα. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής ή αποστολής μέσω ταχυμεταφοράς, η Επιτροπή Αξιολόγησης ουδεμία ευθύνη φέρει για τον χρόνο και το περιεχόμενο των φακέλων της πρότασης που θα αποσταλούν και δεν δεσμεύεται από την ημερομηνία που αναγράφεται στη σφραγίδα του ταχυδρομείου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναρτήθηκαν οι πίνακες με όλες τις τιμές ρεύματος Μαιου 2024

Αναρτήθηκαν οι πίνακες με όλες τις τιμές ρεύματος Μαΐου 2024, που προσφέρονται από τους προμηθευτές …