Υπάλληλοι θύματα ξυλοδαρμού εν ώρα εργασίας

ika--

Θύματα ξυλοδαρμού την ώρα που έκαναν την δουλειά τους για να προστατέψουν άλλους εργαζόμενους που είναι αόρατοι, ως ανασφάλιστοι, έπεσαν δύο υπάλληλοι του ΙΚΑ- ΕΤΑΜ Πύλης Αξιού Θεσσαλονίκης, όταν ξεκίνησαν έλεγχο σε επιχείρηση, για αν βεβαιώσουν αν το προσωπικό στο σύνολό του ήταν εγγεγραμμένο στις καταστάσεις προσληφθέντων.
Ωστόσο δεν τα κατάφεραν γιατί ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, εμφανίστηκε ως μαινόμενος ταύρος, άρχισε να τους φορτώνει με «γαλλικά κοσμητικά επίθετα» και στη συνέχεια τους γρονθοκόπησε, αν και από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν απασχολούσε ανασφάλιστο προσωπικό, άρα δεν είχε και λόγο για αυτή την συμπεριφορά.
Τα τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι ο δράστης, μήνυσε τα θύματά του, τα οποία επί ώρες παρέμειναν στο αστυνομικό τμήμα, μέχρι να δώσει προφορική εντολή ο εισαγγελέας, να αφεθούν ελεύθεροι.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγνωση καιρού για την Δευτέρα 21.10.2024

Σχεδόν αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και την Κρήτη και πρόσκαιρα στα ανατολικά …