Εκτός από τη νέα πρόταση Κατρούγκαλου, λογιστές–φοροτεχνικοί

psifistikan-pronoies-tou-neou-paketou-forologisis

Την οργισμένη παρέμβαση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, προκάλεσε ο αποκλεισμός Λογιστών-Φοροτεχνικών, από την καινούργια πρόταση που κατέθεσε προς τους επιστημονικούς φορείς, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, με αποτέλεσμα την αποστολή επιστολής διαμαρτυρίας από τον πρόεδρο του Επιμελητήριου, τόσο προς τον υπουργό, όσο επίσης προς τον Πρωθυπουργό και τα συναρμόδια κυβερνητικά στελέχη.
Μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Κόλλιας, τονίζει:
Υπάρχει δυσαρέσκεια του κλάδου για το γεγονός ότι το υπουργείο εργασίας απέκλεισε τους οικονομολόγους και λογιστές-φοροτεχνικούς από την νέα πρόταση που κατέθεσε προς τους επιστημονικούς φορείς ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, δημιουργώντας έτσι επιστήμονες ελευθέρους επαγγελματίες δύο ταχυτήτων».

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βρετανία: Όχι σε χρήματα από το Ισραήλ λένε φοιτητές

Συνεχίζονται για δεύτερη εβδομάδα οι έντονες κινητοποιήσεις των φιλοπαλαιστινιακών φοιτητών σε όλη την χώρα που …