Κινητή μονάδα φροντίδας αστέγων

astegos

Την δημιουργία κινητής μονάδας φροντίδας αστέγων με τίτλο «Φροντίδα εν κινήσει»,  ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, τονίζοντας πως:

"Πρόκειται για τη μετατροπή ενός λεωφορείου του ΟΑΣΑ σε κινητή μονάδα υγιεινής, παροχής πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας και συμβουλευτικής, σε άστεγους της Αττικής.

Το ετήσιο κόστος ανέρχεται στις 400.000, από τις οποίες οι 200.000 θα είναι δωρεά της Παπαστράτος. Η δράση εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει τον Μάιο.

Θα υπάρχουν 10 ειδικές στάσεις σε επιλεγμένα σημεία στο Κέντρο της Αθήνας, και τα δρομολόγια του λεωφορείου θα είναι κατά τη διάρκεια όλου του 24ώρου και 7 μέρες την εβδομάδα. Μέσα στο λεωφορεία θα γίνεται καταγραφή του αστέγου και θα υπάρχει υγειονομική και ψυχολογική υποστήριξη.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κατρίνης: Με υψηλό αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντα του τομεάρχη Εθνικής Άμυνας του ΠΑΣΟΚ

«Ο τομέας της άμυνας της χώρας δεν προσφέρεται για ασκήσεις εξυπηρέτησης κομματικών σκοπιμοτήτων», ανέφερε ο …