Πρόγραμμα εργασίας για νέους με τίτλο: «The Job of my life»

jobswb

Ευκαιρία για νέους ανέργους ηλικίας από 18-27 ετών, που δεν έχουν πτυχίο, αποτελεί το πρόγραμμα «The Job of my life», στο οποίο οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, θα τύχουν υποστήριξης από τη Γερμανική κυβέρνηση και συγκεκριμένα από το πρόγραμμα MOBIPRO EU, ενώ τον Μάϊο του 2016, οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε μια πρακτική τεσσάρων εβδομάδων στην Γερμανία, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το επάγγελμα του νοσηλευτή γηροκομείου εν δράση, στον φορέα/ίδρυμα που θα τους προσλάβει.
Το πρόγραμμα “The Job of my life” επιδοτεί τα μαθήματα γλώσσας, που είναι απαραίτητα όπως και η B1 μέτρια γνώση της γερμανικής γλώσσας, μέσα από ταχύρυθμα μαθήματα διάρκειας περίπου έξι μηνών, για την ανεύρεση εργασίας.
“Τα μαθήματα ξεκινούν τον Φεβρουάριο 2016 μέσω «ψηφιακής αίθουσας διδασκαλίας» αξιοποιώντας την τεχνολογία «Skype» και στο εξάμηνο που θα ακολουθήσει θα έχει επιτευχθεί η μάθηση.
Τα βασικά χαρακτηριστικά της υπηρεσίας είναι:
-Μόνο ζωντανό μάθημα.
-Βιντεοσκοπημένα μαθήματα και παρουσιάσεις τύπου PowerPoint δεν ανταποκρίνονται στα υψηλά ποιοτικά μας πρότυπα.
-Μάθημα με χρήση βιβλίων, όπως στην τάξη.
-Μάθημα τύπου «ιδιαίτερο» ούτως ώστε ο χρονικός προγραμματισμός και η ευελιξία προσαρμογής του αντικειμένου του μαθήματος να συμβαδίζει με την πρωταρχική ανάγκη μαθήματος «κομμένου και ραμμένου» στις απαιτήσεις του μαθητή.
-Μάθημα και σε τμήμα.

Πληροφορίες:

-Tel: +302810263739

Tel:  +302813010751 Mobil:+306976307990

-Email: ­sina.luisaki@gmail.cominfo@louizaki.gr 

-https://www.facebook.com/mobiprogreece/?pnref=story www.dhwv.de

-Tel: +306931234700

-thueringen@dhwv.de

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγνωση καιρού για την Δευτέρα 21.10.2024

Σχεδόν αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και την Κρήτη και πρόσκαιρα στα ανατολικά …