Στο Παρίσι η αστυνομία βοήθησε τα τρακτέρ, στην Ελλάδα θα τα ανακόψει-Εδώ υπάρχει Κ.Ο.Κ Αριστερής κυβέρνησης!(VIDEO&ΦΩΤΟ)

french-farmers-1

Στην Γαλλία η αστυνομία άνοιγε τους δρόμους Άκη διευκόλυνε την είσοδο των τρακτέρ στο κέντρο του Παρισιού για την διαμαρτυρία τους τον περασμένο Σεπτέμβριο, γιατί μάλλον εκεί δεν υπήρχε απαγορευτικός Κώδικας οδικής Κυκλοφορίας, όπως στην Ελλάδα, που η κυβέρνηση τον επικαλέστηκε για ανακόψει την είσοδό τους στο κέντρο της πρωτεύουσας.

french-farmers-2
Μάλλον ισχύει η ρήση μακριά από τον …μας και όπου αλλού θέλετε….

french-farmers-3
Δείτε πως η Γαλλική κυβέρνηση είχε συμπεριφερθεί όταν τα τρακτέρ έφτασαν στον Πύργο του Άιφελ και σκεφτείτε το την Παρασκευή, που θα επιχειρηθεί να μην φτάσουν τα Ελληνικά τρακτέρ στο Σύνταγμα!!!

People standing on a bridge wave as French farmers converge on Paris (03 September 2015)French farmers drive their tractors as they converge on central Paris (03 September 2015)A placard reading

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αγορά ακινήτων: Συνεχίζεται η αυξητική τάση τιμών- Το ενδιαφέρον επενδυτών

Ποιοι είναι οι κυριότεροι λόγοι σύμφωνα με τις πρόσφατες εκτιμήσεις της Τράπεζας της Ελλάδος  H …