Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των κατ΄εξαίρεση μετεγγραφών των φοιτητών

ypourgeio_paideias_232518768
Αναρτήθηακν στην ιστοσελίδα www.minedu.gov.gr, μέσω της ειδικής εφαρμογής μετεγγραφών, τα αποτελέσματα των κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφών έως 7/1/2016 ότι και εκεί μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά οι ενδιαφερόμενοι, όπως ενημερώνει όλους όσους έχουν καταθέσει αίτηση, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων
Στην ειδική εφαρμογή https://transfer.it.minedu.gov.gr, οι ενδιαφερόμενοι εισέρχονται με το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password), που τους χορηγήθηκε από τη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματός τους για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος στο οποίο φοιτούν.
Όσοι δεν έχουν ήδη πιστοποιηθεί στην ηλεκτρονική εφαρμογή μπορούν να ενημερώνονται, επίσης μέσω της ανωτέρω ειδικής εφαρμογής, για τα αποτελέσματα της αίτησής τους για κατ’ εξαίρεση μετεγγραφή, από σήμερα, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους.
Όσοι έχουν καταθέσει αίτηση για κατ’ εξαίρεση μετεγγραφή μετά τις 7 Ιανουαρίου 2016 θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της αίτησής τους με νέο δελτίου τύπου.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κατρίνης: Με υψηλό αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντα του τομεάρχη Εθνικής Άμυνας του ΠΑΣΟΚ

«Ο τομέας της άμυνας της χώρας δεν προσφέρεται για ασκήσεις εξυπηρέτησης κομματικών σκοπιμοτήτων», ανέφερε ο …