Πάει χάθηκε το επάγγελμα του Οικοδόμου-Κατρακυλά η οικοδομική δραστηριότητα

oikodomi

Απογοητευτικά για το επάγγελμα που κάποτε μεσουρανούσε, τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, σχετικά με την ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα, που παραπαίει, αν αναλυθούν τα οικονομικά μεγέθη που παρουσιάζει για το Νοέμβριο του 2015.
Περαιτέρω μείωση 4,5% σημειώθηκε στον όγκο της - Οι εκδοθείσες άδειες της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας στο σύνολο της χώρας τον Νοέμβριο 2015 αντιστοιχούν σε 202,1 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα επιφάνειας και 778,3 χιλιάδες κυβικά μέτρα όγκου.
-Μείωση 1,3% στην επιφάνεια και 4,5% στον όγκο σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2014.
-Το 11μηνο πέρυσι, η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα εμφάνισε μείωση 5,7% στην επιφάνεια και 6,3% στον όγκο σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2014.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πλουσιότερος κατά 26 δισ. δολ. σε μια νύχτα ο Ιλον Μασκ

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου έγινε πιο πλούσιος κατά 26 δισ. δολ. μετά το ράλι …