Πως σχολιάζει ο Guardian τα επεισόδια έξω από το υπουργείο

590_df7a5a29df886910da7cd601b6445e19

Με δημοσίευμά του ο Guardian, κάνει ιδιαίτερη αναφορά στα επεισόδια της Παρασκευής, μεταξύ αγροτών και αστυνομίας, έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

"Αγρότες συγκρούστηκαν με δυνάμεις τις αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας, ενώ χιλιάδες αγρότες κατευθύνονται προς την πρωτεύουσα προκειμένου να διαδηλώσουν εναντίον των μέτρων για το ασφαλιστικό και το φορολογικό που σχεδιάζει να υποβάλει η κυβέρνηση".

Αγρότες από την Κρήτη που συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης πέταξαν ντομάτες, με την ένταση να κλιμακώνεται όταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ τους απέτρεψαν να προχωρήσουν σε συμβολική κατάληψη του κτιρίου, αναφέρει στο δημοσίευμα ο Guardian.

Οι αγρότες εδώ και εβδομάδες έχουν αποκλείσει κεντρικούς δρόμους της χώρας, στήνοντας μπλόκα με τα τρακτέρ τους, διαμαρτυρόμενοι για τα νέα μέτρα στο ασφαλιστικό."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βρετανία: Όχι σε χρήματα από το Ισραήλ λένε φοιτητές

Συνεχίζονται για δεύτερη εβδομάδα οι έντονες κινητοποιήσεις των φιλοπαλαιστινιακών φοιτητών σε όλη την χώρα που …