Τα συνθήματα των αγροτών-Μέχρι και γεννητικά όργανα έδειξαν! (VIDEO&ΦΩΤΟ)

590_650fa931c19e10398e6359ca57cf8353

"Αγρότη πολέμα, σου πίνουνε το αίμα" είναι το κεντρικό σύνθημα των αγροτών, που με κάθε μέσο ακόμα και με το μετρό, με ή χωρίς αστυνομική συνοδεία, κατευθύνονται στο Σύνταγμα, για να διαδηλώσουν, διεκδικώντας το δικαίωμα στο να συνεχίσουν να καλλιεργούν την γη τους και να ζουν τις οικογένειες τους με αξιοπρέπεια.

Στα πανό που έχουν μαζί τους τα συνθήματα που γράφουν είναι το ένα πιο ευφάνταστο από το άλλο, αλλά η αγανάκτησή τους είναι κοινή και σταθερή....

Πάντως αίσθηση προκάλεσε η κίνηση αγρότη, που κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του, την ώρα των επεισοδίων στο Χαιδάρι, επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα, όπως κατέγραφε ο φωτογραφικός φακός του Eurokinissi.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Στόχος μας η μακροπρόθεσμη ευημερία του λαού

«Νίκη του ΠΑΣΟΚ σημαίνει ευημερία και προοπτική για όλους τους Έλληνες» δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης …