Υπάλληλος πληρωνόταν επί εξαετία, χωρίς δουλεύει!

apolyseis_dimosio_aftodioikisi-620x320[1]

Ειλικρινά δεν ξέρουμε ποιος ευθύνεται περισσότερο. Ο υπάλληλος που για έξι συνεχή χρόνια απουσίαζε από την εργασία του, ή οι ανώτεροι του που δεν το είχαν αντιληφθεί, την στιγμή που η μισθοδοσία του καταβαλλόταν σε σταθερή βάση, 37.000 ετησίως, για εργασία που δεν ασκούσε!

Τώρα ήρθε η ώρα της τιμωρίας για τον συνταξιούχο πλέον υπάλληλο…

Ο 69χρονος δημόσιος υπάλληλος Χοακίν Γκαρθία, κλήθηκε στο δικαστήριο να δώσει εξηγήσεις, γιατί δηλαδή, δεν είχε εμφανιστεί στο πόστο του στο να επιβλέπει την κατασκευή ενός σταθμού επεξεργασίας λυμάτων, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι ήταν θύμα bullying, λόγω των πολιτικών πεποιθήσεων της οικογένειάς του και πως από το Δήμο στη νοτιοδυτική πόλη Κάντιθ , τον έστειλαν στην εταιρεία υδάτων για να τον βγάλουν από τη μέση.

«Δεν το είπα επειδή έπρεπε να ζήσω την οικογένειά μου και ανησυχούσα πως στην ηλικία μου δεν θα μπορούσα να βρω άλλη δουλειά», είπε.

Ο προιστάμενος του κατέθεσε ότι αν και τα γραφεία τους ήσαν απέναντι, δεν είχε προσέξει ότι έλειπε!!!

Κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, ο αντιδήμαρχος, που παρατήρησε την απουσία του επειδή ο Γκαρθία, ήταν υποψήφιος για μια πλακέτα αναμνηστική των 20 ετών υπηρεσίας του.

Αντί για πλακέτα όμως, το δικαστήριο αποφάσισε να του επιβάλλει πρόστιμο 27.000 ευρώ, ως ελάχιστη ποινή τιμωρίας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΥΠ.ΕΞ. Αλβανίας για Μπελέρη: Ας περιμένουμε τη δικαιοσύνη

Λίγο πριν από τις ευρωεκλογές ο υπ. Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών της Αλβανίας Ίγκλι Χασάνι …