Καινούργια τράπεζα ζητά 455 εργαζόμενους

ΕΡΓΑΣΙΑ-ERGASIA-jobs_offered
455 άτομα θα προσληφθούν στο αμέσως επόεμνο διάστημα για την στελέχωση των 13 υποκαταστημάτων, καινούργιας τράπεζας, σε όλες  τις Περιφέρειες της χώρας.
Η Ανθρώπων Τράπεζα (Human Bank), που θα λειτουργήσει σε λίγους μήνες, άρχισε αν δέχεται αιτήσεις από ενδιαφερόμενους, με τα ακόλουθα προσόντα:
-λογιστές,
-δικηγόροι,
-απόφοιτοι οικονομικών και τραπεζοοικονομικών πανεπιστημίων,
-πτυχιούχοι ΑΕΙ και ΤΕΙ Ηλεκτρονικών Υπολογιστών,
-απόφοιτοι σχολών Marketing
Υπολογίζεται να προσληφθούν περί τα 35 άτομα για το κάθε υποκατάστημα, ενώ προτεραιότητα θα δοθεί στους εργαζόμενους AMEA (για τις διοικητικές θέσεις και τις θέσεις μηχανογράφησης, λογιστηρίου και υπολογιστικών συστημάτων), καθώς και σε μακροχρόνια ανέργους και νέο επιστημονικό προσωπικό, που θα στελεχώσει τις οικονομικές και οικονομοτεχνικές θέσεις αλλά και τις θέσεις επιστημονικών συμβούλων εγκαταστάσεων και ανάπτυξης.
Η φόρμα υποβολής αιτήσεων είναι ανοικτή στη διεύθυνση http://myhumanbank.com

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πότε πληρώνεται το ΚΕΑ Μαιου 2024

Πότε πληρώνεται το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, πρώην ΚΕΑ, Μαΐου 2024. Πότε εμφανίζονται διαθέσιμα τα χρήματα …