Μη Κυβερνητική Οργάνωση θέλει εργαζόμενους

jobspointofsale

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την στελέχωση των Κοινωνικών δομών της πράξης«ΑΡΣΙΣ_Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Θεσσαλονίκης», ανακοινώνει η "MKO PRAKSIS" ως εξής:

-Προσωπικό Καθαριότητας στο Ανοικτό Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων του PRAKSIS

-Ιατρός στο Ανοικτό Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων του PRAKSIS

Στα πλαίσια της παραπάνω πράξης λειτουργούν οι εξής δομές:
- Κοινωνικό Φαρμακείο: το οποίο θα παρέχει φαρμακευτική υποστήριξη σετουλάχιστον 100 ανασφάλιστα ή άπορα άτομα το μήνα
Ανοιχτό Κέντρο Υποδοχής Αστέγων : η οποία θα εξασφαλίζει σε καθημερινήβάση ιατρική και κοινωνική στήριξη, δυνατότητα ανάπαυσης, χρήσης λουτρούκαι πλυντηρίων  τουλάχιστον 50 άτομα ημερησίως, που αδυνατούν νακαλύψουν αντίστοιχες ανάγκες.

Οι ωφελούμενοι της πράξης πρέπει σωρευτικά να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις συμμετοχής:
- να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε. ή να είναι ομογενείς ή μετανάστες ή αιτούντες άσυλο ή πρόσφυγες ή με ανθρωπιστικόκαθεστώς με δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας και
- να είναι άνεργοι με δελτίο ανεργίας σε ισχύ και
- να μην έχουν συμπληρώσει το 30ο έτος της ηλικίας τους κατά την ημερομηνίαυποβολής της αίτησης

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ Φ1και να την υποβάλουν ταχυδρομικά στη διεύθυνση: PRAKSIS ΑΡΚΑΔΙΟΥΠΟΛΕΩΣ1, γωνία ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τ.Κ. 54632 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, απευθύνοντάς την στηνυπεύθυνη του προγράμματος «ΑΡΣΙΣ_Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Θεσσαλονίκης» υπόψιν κ.Στεφανίας Πανταζή. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελοςαποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση τουυποψηφίου.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 15 ημέρες(υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την 9ηΦεβρουαρίου 2016 με καταληκτική την 24ηΦεβρουαρίου 2016.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων, καθώς και τις «Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής)» στους διευθύνσεις:
α) στην ιστοσελίδα της PRAKSIS (www.praksis.gr)
γ) στην ιστοσελίδα του Δικαιούχου www.arsis.gr
δ) στα τοπικά υποκαταστήματα του ΟΑΕΔ ή στην ιστοσελίδα www.oaed.gr
ε) στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης www.thessaloniki.gr

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγνωση καιρού για το Σάββατο 27.4.2024

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν …