Ακόμα δύο συλλήψεις Τζιχαντιστών στην Ελλάδα

newego_LARGE_t_420_54630459_type13031

Στη σύλληψη δύο ατόμων, ιρακινής καταγωγής, υπόπτων για συμμετοχή στη δράση του Ισλαμικού Κράτους, ηλικίας 22 και 28 ετών αντίστοιχα, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη, μετά την διενέργεια ελέγχου στο τροχόσπιτό τους στην περιοχή του Φάρου κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης.

Ο ένας από τους δύο υπόπτους βρίσκεται στην Ελλάδα από τις αρχές του Φεβρουαρίου, ενώ ο δεύτερος έφτασε στην περιοχή χθες Παρασκευή.

Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι στόχος τους ήταν να περάσουν τα σύνορα και να κατευθυνθούν προς την Τουρκία για να καταλήξουν στη Συρία για να συμμετάσχουν στους αγώνες του ISIS.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν όπλα, σφαίρες 22 χιλιοστών και διόπτρες, ενώ όπως διαπιστώθηκε από τις Αρχές, οι δύο άνδρες έχουν «ιστορικό» για σχέσεις με τζιχαντιστές.

Οι συλληφθέντες κρατούνται και τη Δευτέρα θα οδηγηθούν στον αρμόδιο ανακριτή.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης για το Πάσχα: Η σκέψη μας, στους αδύναμους και στους ένστολους

Στην Τήνο βρίσκεται για τις ημέρες του Πάσχα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης Το μήνυμα για …