Στάσεις εργασίας από Δασκάλους-Καθηγητές

 kathigites_1.medium

Δίωρη διευκολυντική στάση εργασίας 12:00-14:00 και 14:00-16:00, κήρυξαν για την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, από κοινού η ΔΟΕ και η ΟΛΜΕ, ώστε οι εκπαιδευτικοί-μέλη τους, να συγκεντρωθούν στο κτίριο του υπουργείου Παιδείας, στις 13:30.

Με το σύνθημα «Όχι στη λογιστική αντίληψη στην εκπαίδευση-Ναι σε μόνιμους διορισμούς», θα διαμαρτυρηθουν για τις μετακινήσεις εκπαιδευτικών, αλλά και την μη μέχρι τώρα πρόσληψη μόνιμοι προσωπικού, σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους:

"Καταγγέλουμε ότι τα κενά των δασκάλων στα σχολεία «καλά κρατούν». Η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας επιστρατεύει αντιεκπαιδευτική μέθοδο για τη μέτρηση των κενών, τη «λογιστική των ωρών. Όσο το υπουργείο συνεχίζει να βλέπει διδακτικές ώρες αντί για σχολικές τάξεις, τόσο θα συνεχίσει να διαλύει δημοτικά σχολεία."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αγορά ακινήτων: Συνεχίζεται η αυξητική τάση τιμών- Το ενδιαφέρον επενδυτών

Ποιοι είναι οι κυριότεροι λόγοι σύμφωνα με τις πρόσφατες εκτιμήσεις της Τράπεζας της Ελλάδος  H …