Επιστρέφουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων για χρέη

plistiriasmoi
Στις 16 Μαρτίου επιστρέφουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ήταν «παγωμένοι» από τον Ιούλιο λόγω των περιορισμών από τα capital controls, με τον πλειστηριασμό ενός αγροτεμαχίου 1.632 τ.μ στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής με τιμή πρώτης προσφοράς 10.400 ευρώ, λόγω οφειλών επιχείρησης προς τη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, που κινεί και την διαδικασία.
Ακολουθεί στις 13 Απριλίου στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης ένα διαμέρισμα 66 τ.μ στη Θεσσαλονίκη με τιμή πρώτης προσφοράς 56.000 ευρώ, επίσης από την ΦΑΕ Θεσσαλονίκης.
Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων στο πλαίσιο της προσπάθειας αύξησης των εισπράξεων και συρρίκνωσης των ληξιπρόθεσμων οφειλών, επαναφέρει τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, που είχαν σταματήσει, αλλά δεν είχαν ακυρωθεί.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στη Μονή Δαφνίου την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού για την Πέμπτη Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Πέμπτη το πρωί θα …