Η επιτυχία των Voucher, είναι 1 στους 4 στην αγορά εργασίας....

voucher

Μόλις ένας στους τέσσερις που είχαν βρει δουλειά μέσω των προγραμμάτων Voucher, διατηρεί την θέση του και αυτό ο ΟΑΕΔ, που εκτέλεσε το πρόγραμμα «Επιταγή Διασύνδεσης με την Αγορά Εργασίας ανέργων αποφοίτων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ», το θεωρεί ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

«Η ένταξη στην απασχόληση ποσοστού άνω του 20% των ωφελουμένων, χωρίς να έχει δοθεί επιχορήγηση στις επιχειρήσεις για κανονική τους πρόσληψη μετά το πέρας της πρακτικής άσκησης. Παράλληλα, επιβεβαιώνεται ότι τα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης που στηρίζονται στην ορθή σύζευξη των προσόντων των ωφελούμενων με κατάλληλες θέσεις πρακτικής άσκησης, σε συνδυασμό με ελέγχους οι οποίοι κατοχυρώνουν την τήρηση των όρων των προγραμμάτων, επιδρούν θετικά στην εργασιακή ένταξη των συμμετεχόντων σε αυτά», τόνισε η Διοικήτρια του Οργανισμού Μαρία Καραμεσίνη.

Σε αριθμούς όπως ανακοίνωσε σημαίνει ότι παρέμειναν ενεργοί στην αγορά εργασίας, 1.769 ωφελούμενοι που συμμετείχαν στις δράσεις κατάρτισης και πρακτικής άσκησης, όταν ο αριθμός που εντάχθηκε στο πρόγραμμα μεταξύ Μαίου-Νοεμβρίου 2015, ήταν τετραπλάσιος.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυγενάκης: Ερευα και για 1.000 περιπτώσεις παράνομων ενισχύσεων

Υπογράμμισε ότι όλες οι περιπτώσεις παράνομων ενισχύσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ που εντοπίσθηκαν από τις διωκτικές …