ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια από το ΚΘΒΕ για ανέργους

ethniko-theatro-2

Δωρεάν εισιτήρια στους άνεργους Έλληνες για ΟΛΕΣ τις παραστάσεις Παρασκευής, Σαββάτου & Κυριακής της καλλιτεχνικής περιόδου 2015-2016, συνεχίζει να προσφέρει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, με γνώμονα όπως σημειώνει "την εξασφάλιση της πρόσβασης όλων των πολιτών στα πολιτιστικά αγαθά".

Οι κάτοχοι δελτίου ανεργίας μπορούν, κάνοντας τηλεφωνική κράτηση στο 2315 200200, να παραλαμβάνουν τα δωρεάν εισιτήρια από τα ταμεία του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Η παραλαβή του εισιτηρίου γίνεται με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας και ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων ανά παράσταση.

Πληροφορίες: Ταμεία Κ.Θ.Β.Ε.

Τηλ: 2315 200200

Να τονιστεί ότι της προσφοράς έχουν κάνει χρήση μέχρι τώρα, 3.500 άνεργοι που έχουν δει δωρεάν τις παραστάσεις του ΚΘΒΕ.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αρχηγικός «συνωστισμός» στη Βόρεια Ελλάδα

Για τη Νέα Δημοκρατία είναι μια πολύ ευαίσθητη περιοχή με τα κόμματα από τα δεξιά …