Πίστωση 8ης δόσης Κάρτας Σίτισης αλληλεγγύης και Επιδόματος Ενοικίου

karta4

24 με 25 Φεβρουαρίου θα πιστωθεί η 8η δόση της επιδότησης στην κάρτα σίτισης σε περισσότερους από 147.000 δικαιούχους του προγράμματος αντιμετώπισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης, που αποτελεί την επιδότηση σίτισης που λαμβάνουν οι παραπάνω δικαιούχοι και η οποία ανέρχεται στο ποσό των 70 – 220 ευρώ το μήνα, ανάλογα με το εισόδημα που οι ίδιοι έχουν δηλώσει.
Αναμένεται την ίδια ημέρα να πιστωθεί και 7η καταβολή του Επιδόματος Ενοικίου στους δικαιούχους του προγράμματος της Ανθρωπιστικής Κρίσης των οποίων η αίτηση έχει εγκριθεί και σχετίζεται πάντα με την ορθή καταχώρηση των στοιχείων για τα μισθωτήρια και τους ιδιοκτήτες των μισθωμένων κατοικιών, από τους ίδιους τους δικαιούχους.
Όπως όλοι γνωρίζουν το επίδομα που είναι αφορολόγητο, ακατάσχετο και δεν συμψηφίζεται με δικές τους βεβαιωμένες οφειλές στην εφορία ή στα ασφαλιστικά ταμεία, καταβάλλεται απευθείας στους ιδιοκτήτες.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,18%, στα 1,0732 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 167,2580 γεν, στο 0,8603 με τη στερλίνα και στο 0,9759 με …