ΕΝ.ΕΡΓΑ: Κατηγορούν την Ο.Ι.Υ.Ε για εγκατάλειψη της ενημερωτικής ιστοσελίδας...μετά τη συνάντηση με τον Τσίπρα το 2013

OIYE SITEΓια πλήρη εγκατάλειψη της διαδικτυακής ενημέρωσης των μελών της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, μέσα από την ιστοσελίδα www.oiye.gr, κάνουν λόγο τα μέλη της "ΕΝ.ΕΡΓΑ" νεοσύστατης συνδικαλιστικής ομάδας των ιδιωτικών υπαλλήλων. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η διαδικτυακή σελίδα της Ο.Ι.Υ.Ε σταμάτησε να ενημερώνετε το 2013, αμέσως μετά την συνάντηση που είχε  η Ομοσπονδία με τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και νυν Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα. Επίσης κατηγορούν την ηγεσία της ΟΙΥΕ ότι στη μεγάλη απεργία στις 4 Φεβρουαρίου 2016, η ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας δεν έκανε καμία απολύτως αναφορά.

Τις αναρτήOIYE SITE 1σεις μάλιστα των μελών της ομάδας "ΕΝ.ΕΡΓΑ" συνοδεύουν και χιουμοριστικοί σχολιασμοί τύπου "Προφανώς κάπου εκεί...παράδωσαν οι Καπεταναίοι τ' άρματα", θέλοντας με τον τρόπο αυτό να καταδείξουν το γεγονός ότι τελευταία ανάρτηση στην ιστοσελίδα έγινε το 2013 και αφορούσε τη συνάντηση με τον κ. Τσίπρα, ενώ άλλα σχόλια αναφέρουν ότι  "Όλη η Ελλάδα βούλιαξε στις 4 Φλεβάρη 2016 και η ιστοσελίδα της Ο.Ι.Υ.Ε το ξέχασε... ".

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: Βγαίνει στον δρόμο με scanner για να «πιάσει» όσους δεν έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας

Όπως δήλωσε ο Χάρης Θεοχάρης στον ΣΚΑΪ, το να έχουμε πολίτες δυο κατηγοριών με κάποιους …